totaal: 0,00
0 artikel(en)

Torak en wolf

Nederlands - Gebonden - leeftijd: 11-13
Michelle Paver
€ 14,50
1 tot 2 werkdagen
OF
Niemand anders dan de twaalfjarige jongen Torak kan het Kwaad stoppen, maar hij is gewond en op de vlucht. Hij is een buitenstaander, net als zijn vader, en hij heeft nog nooit andere mensen ontmoet. Nu is zijn vader vermoord door een enorme beer en wordt Torak achtervolgd. Hij moet zien te overleven met als enige bondgenoot een wolfsjong en als enige wapens zijn vaardigheden als jager en verzamelaar.

Torak en Wolf is het eerste deel in de spannende zesdelige serie over Torak, zijn trouwe vriend Wolf en het mysterieuze meisje Renn waarmee schrijfster Michelle Paver internationale bekendheid verwierf. Michelle studeerde in Oxford en werkte dertien jaar als advocaat. Nu schrijft zij aan haar nieuwe serie 'Tijden van goden en gevechten'.

Superspannende jeugdreeks over de avonturen van een jongen in de prehistorie. Ga mee duizenden jaren terug in de tijd, naar een wereld van mysterieuze natuurkrachten,waar alleen de sterkste overleeft. Een verhaal over vriendschap en bedrog, goed en kwaad, geheimen en ontdekkingen, overleven en volwassen worden. Vanaf 10 jaar.

Andere delen uit de reeks:

Torak en wolf 2 - de zielzwerver
Torak en wolf 3 - avonturen in het hoge noorden
Torak en wolf 4 - verstoten
Torak en wolf 5 - de verbroken eed
Torak en wolf 6 - de geestenjager

Schrijf je eigen recensie

waardering