totaal: 0,00
0 artikel(en)

De marbello-diamanten

Nederlands - Gebonden - leeftijd: 10-12
Marc De Bel, Guy Didelez
Jan Bosschaert
€ 10,00
1 tot 2 werkdagen
OF
Miete en haar broer Bertus, de Kampioen van de Bleekscheterige Sofaknollen, gaan op vakantie bij tante Pretselder. Die heeft zopas het huis van meester Pluim in Kruisem gekocht. De grote tuin is een paradijs voor Miete. Ze kan zwemmen in de vijver, heerlijk genieten van de beestjes in de beek en lekker verdwalen in het Biezebos.
Maar al tijdens de eerste nacht ziet ze een vreemd lichtje in het bos. Miete zou Miete niet zijn als ze er niet achteraan ging. Zo belandt ze bij de boomhut van de Volwaardige Knoedelgekke Peppels en bij Senne, een wat vreemde jongen, die een ufo zou hebben gezien.
De jongens die samen het genootschap van de Peppels vormen, nemen Miete op in hun club.
Miete zal met haar onverschrokkenheid en inzicht van onschatbare waarde blijken te zijn wanneer de Peppels op het spoor komen van een bende drieste overvallers. Wat er met hen gebeurt wanneer zij in handen vallen van de nietsontziende rovers, tart elke verbeelding.

Marc de Bel en Guy Didelez behoren tot de meest gelezen kinderboekenschrijvers van Vlaanderen. Zij beheersen beiden ten volle het metier om hun jonge lezers in spanning te houden en aan zich te binden.

Schrijf je eigen recensie

waardering

De marbello-diamanten
Marc De Bel, Guy Didelez
Jan Bosschaert
Volwaardige knoedelgekke Peppels
2006-07-01
Gebonden
9789022319154
WPG Uitgevers BE Algemeen & Import
215 mm x 140 mm x 20 mm
351 g