totaal: 0,00
0 artikel(en)

Voordelen voor kinderopvang en onderwijs

Blijf op de hoogte

Blijf je graag op de hoogte van de laatste weetjes en nieuwe titels, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Korting

Volg je een onderwijsopleiding, ben je werkzaam in het onderwijs of in de kinderopvang?
Dan krijg je bij Boefjes en Prinsessen 10 % korting op alle boeken. Maak een klantenaccount aan en stuur ons per e-mail of post een kopie van je studentenkaart, lerarenkaart of K&G erkenning.

E-mail: info@boefjesenprinsessen.com of postadres: Fajsforward Ventures bvba t.a.v. Boefjes en Prinsessen, Hanswijkvaart 63, 2800 Mechelen.

Na controle van de aanvraag voegen we de korting aan je profiel toe en dan geldt deze voor elke bestelling die je vanaf dan doet. We kunnen de korting weigeren en ten alle tijden éénzijdig stopzetten.

Boekenlijsten per klas

Er kruipt natuurlijk wel wat tijd in het uitzoeken van passende boeken voor in de klas. We helpen je daarom graag om een lijst samen te stellen. Je kan de zorgvuldig uitgekozen selectie daarna in een boekenlijst plaatsen en ter beschikking stellen van de klas.

Onze klaslijst biedt dus zeker een aantal voordelen:

  • De informatie is gecentraliseerd
  • De leerlingen kunnen op elk moment nakijken welke boeken op de lijst staan
  • Je kan de lijst met een wachtwoord beveiligen
  • De leerlingen kunnen boeken individueel aankopen of via een gegroepeerde klasaankoop. Op klasaankopen door de leraar geldt eveneens 10% korting

Kortom, een handig en origineel werkinstrument voor in de klas.
Wil je meer info over de boekenlijsten? Contacteer ons: info@boefjesenprinsessen.com.

Boekje-i.p.v-snoepje in de klas bij verjaardagen

Boeken zijn een gezond alternatief en een mooie investering in de klasbibliotheek. Met een "boekje-i.p.v-snoepje-"lijst kan je aangeven welke boeken geschikt zijn voor in de klas. De ouders kunnen online bestellen en zien meteen welk boek al gekozen is. De boekjes worden thuis of op school bezorgd.

Maak hier je lijstje aan