totaal: 0,00
0 artikel(en)

Dieren in het maanlicht

Nederlands - Gebonden - leeftijd: 4-6, 7-8
Elizabeth Golding
Ali Lodge
€ 13,50
1 tot 2 werkdagen
OF
Bijzonder boek mét zaklampen, maar zónder batterijen! Een innovatief ontdekboek vol weetjes. Weet jij wat er 's nachts in het bos gebeurt?

Op de pagina's in dit boek is het donker als de nacht, maar zodra je met je magische zaklamp schijnt kan je de verborgen dieren volgen. Kom alles te weten over uilen, vossen, kikkers, vleermuizen en glimwormen, en volg ze op hun nachtelijke avonturen.

Om samen te ontdekken vanaf 4 jaar en zelf te lezen vanaf 7,5 à 8 jaar.

stevig, speels en informatief
datum: 05-02-13 | door: Boefjes en Prinsessen
Ik had mijn twijfels bij dit boek: een zaklamp laten schijnen zonder batterij, hoe gaat dat? Maar kijk, ik heb het boek in voorraad en ben aangenaam verrast. Het is eigenlijk simpel: over elke rechterpagina zit een stuk donker plastic en daartussen een 'zaklamp' uit wit karton. Deze kan je laten bewegen (via de zijkant) zodat de afbeeldingen 'oplichten' bij het zoeken.
Het geheel is stevig en geeft echt het effect alsof je met een zaklamp schijnt.

Op de linkerpagina staat telkens een kort informatief tekstje over een dier, met daaronder nog enkele weetjes en een kleine afbeelding van de dieren die je op de rechterpagina moet zoeken. Daar ben je wel even zoet mee in het donker.
Komen aan bod: vos, uil, kikker, vleermuis en glimworm. Maar in de zoekopdrachten komen nog meer dieren voor: slak, hert, muis, egel, ...

De kleuren en prenten mochten voor mij wat pittiger, maar deze zachte stijl is eigen aan de uitgeverij.

Een stevig, origineel, speels en interactief boek.
Leuk om cadeau te geven.


Schrijf je eigen recensie

waardering