totaal: 0,00
0 artikel(en)
 1. Mijn dromen

  Mijn dromen

  Gebonden - leeftijd: 2-3
  Xavier Deneux
  Xavier Deneux
  Meevliegen op de rug van een vogel, als stoere ridder een prinses bevrijden, zachtjes heen en weer wiegen in de kelk van een bloem; 'Mijn dromen' van Xavier Deneux is een boek waar je als ouder ook zelf in wegdroomt!

  En leuke extra's zoals het gebruik van zilverfolie, voelelementen en lichtgevende inkt in de tekeningen zetten de kroon helemaal op het werk!
  Een dromerig poëtisch boekje voor belezen peuters.

  Meer info
  € 6,99
  1 tot 2 werkdagen

 2. Mijn eigen boerderij

  Mijn eigen boerderij

  Gebonden - leeftijd: 3-4
  Corina Fletcher
  Britta Teckentrup
  Dit briljante en ingenieuze pop-upboek, verpakt in een stevige kartonnen doos, laat zich lezen als een 'normaal' prentenboek met pop-ups, maar kan zich ook ontvouwen tot een enorm 3D-landschap van een boerenbedrijf, inclusief de gebouwen erop.
  Met de meegeleverde kartonnen figuurtjes van alle boerderijdieren en zelfs een heuse tractor wordt het spelen op de speelmat nog leuker.

  Meer info
  € 16,95
  1 tot 2 werkdagen

 3. Zo voelt een puppy

  Zo voelt een puppy

  Gebonden - leeftijd: 2-3
  Xavier Deneux
  Xavier Deneux
  Eindelijk een non-fictieserie die daadwerkelijk is ontwikkeld voor de allerkleinsten. Zelfs peuters kunnen al iets leren over de dieren die in deze boeken voorbijkomen. Belangrijke elementen van de serie zijn de interactiviteit en het kunnen aanraken, waardoor de dialoog met het kind vanzelf op gang komt. De thema's die aan bod komen - in dit geval huisdieren - blijven kinderen aanspreken.

  Voor de kleinste peuters zullen de frisse illustraties een eerste kennismaking vormen, terwijl kinderen vanaf een jaar of drie de korte, duidelijke informatieve tekstjes - precies afgestemd op de doelgroep - al tot zich kunnen nemen. En omdat peuters de wereld niet alleen ontdekken met hun ogen maar ook met hun vingertjes, is er op elke bladzijde iets om aan te raken, zoals het zachte bont van een zeehondje.

  Meer info
  € 11,95
  1 tot 2 werkdagen

 4. Boot

  Boot

  Gebonden - leeftijd: 1-2
  Justine Smith
  Barbara Nascimbeni
  Daar gaat de boot!

  Vrolijke rijmpjes om samen van te genieten, met kleurrijke illustraties en beweegbare onderdelen.

  Meer info
  € 5,99
  1 tot 2 werkdagen