totaal: 0,00
0 artikel(en)

Mystery girls 1: het geheim van giovanni

mystery girls
Nederlands - Paperback - leeftijd: 12-14
Jonas Boets
€ 14,99
1 tot 2 werkdagen
OF
´Meiden! Zouden jullie even willen opletten?' Madame zwaaide wild met haar golfstok. Eline moest zich bukken om geen mep tegen haar hoofd te krijgen. Madame had al vaker voor builen gezorgd bij de meiden. De laatste keer dat Eline het had meegemaakt was net voor een date. De jongen moest gedacht hebben dat hij iets ging drinken met een hamster, zo dik was haar wang toen geweest. Madame hield haar stok stil en keek streng naar de drie meiden, die gestopt waren met praten.

Madame woont in een groot huis en heeft zich na een duistere carrière - niemand weet precies wat ze heeft gedaan - ontfermd over enkele verlaten kinderen. Ze leidt haar kinderen op tot stoere meiden, ook al hebben ze behoorlijk wat last van puberstreken en romantische kriebels.
Wanneer er meisjes in hun omgeving verdwijnen, slaat Madame alarm. Alles wijst in de richting van Giovanni, een bekende zanger en televisiester. Madame schrijft Eline in voor de show van Giovanni, in de hoop zijn geheim te ontfutselen. Maar Eline laat zich meeslepen door de verlokking van de showbizz en de charmes van Giovanni.
Is Giovanni wel wie hij beweert te zijn? De 'zussen' staan voor een moeilijke opdracht.

Schrijf je eigen recensie

waardering

Mystery girls 1: het geheim van giovanni
mystery girls
Jonas Boets
Mystery girls
1
2012-09-15
Paperback
9789022328057
WPG Uitgevers BE Algemeen & Import
216 mm x 139 mm x 23 mm
365 g