totaal: 0,00
0 artikel(en)
 1. Schatjepatatje

  Schatjepatatje

  Gebonden - leeftijd: 4-5
  Marita De Sterck
  Ceseli Josephus Jitta
  Een grappig verhaal over de verwarrende boodschappen die volwassenen soms uitzenden naar kinderen (4+).

  Schatjepatatje is een hond. Hij is de oogappel van zijn baasjes, maar zij zenden vaak verwarrende boodschappen uit die Schatjepatatje maar moeilijk begrijpt. Hij moet stil zijn als zij lawaai maken en netjes eten terwijl zij zitten te schransen...
  Moet hij luisteren naar wat ze zeggen? Of moet hij doen wat zij doen?

  Meer info
  € 14,50
  1 tot 2 werkdagen

 2. Hugo

  Hugo

  Gebonden - leeftijd: 4-5
  Carl Norac
  Kristien Aertssen
  Een boek over een jonge hond die in alles wat hij doet zichzelf blijft, en een papa die daar heel erg trots op is.

  Hugo is een dichter. Elke dag zegt hij zijn verzen op bij de bushalte. Hugo's papa is politieman en wil eigenlijk graag een stoere zoon.
  Wanneer Hugo naar een verkleedfeestje mag, geeft papa hem zijn uniform. Hugo gaat naar buiten en voor hij het beseft, staat hij het verkeer te regelen. Hij laat auto's dansen en vliegen...

  Meer info
  € 14,50
  1 tot 2 werkdagen

 3. Meneer Grijs

  Meneer grijs

  Gebonden - leeftijd: 5-6
  Paul Verrept
  Riske Lemmens
  Een poëtisch prentenboek over een onbeantwoorde liefde en de zoektocht naar een plek waar je thuishoort (5+).

  In de klas spelen de kinderen. Meneer Grijs laat ze maar doen en kijkt uit het raam. Waar blijft die regen toch vandaan komen?
  Dan ziet hij haar. Ze loopt over het schoolplein. Ze is de juf van de derde klas. Wat beweegt ze mooi, denkt Meneer Grijs.

  Het leven van de onhandige Meneer Grijs is grijs en saai. Alle dagen lijken op elkaar. Dat verandert wanneer hij de juf van de derde klas ziet. Opeens komt er kleur in zijn leven...

  Meer info
  € 16,95
  1 tot 2 werkdagen

 4. Anton en het kerstcadeau

  Anton en het kerstcadeau

  Gebonden - leeftijd: 4-5
  Ole Könnecke
  Ole Könnecke
  Een spannend en ontroerend kerstverhaal van de gelauwerde maker van Anton kan toveren.

  Wat doe je als je ziet dat de Kerstman een pakje verliest? Dan breng je hem dat achterna, toch?
  Dat geldt in ieder geval voor onze Anton, ook al moet hij daarvoor tot het uiterste gaan. Hij beklimt bergen, trekt door donkere wouden, laat zich meevoeren door een snelstromende rivier en moet het zelfs opnemen tegen een beer!
  Gelukkig weet de Kerstman zijn inspanningen op waarde te schatten en krijgt Anton als kerstcadeau precies wat hij wilde hebben.

  Meer info
  € 13,95
  1 tot 2 werkdagen

 5. Angstige eekhoorn

  Angstige eekhoorn

  Gebonden - leeftijd: 4-6
  Mélanie Watt
  Angstige Eekhoorn komt nooit buiten zijn boom, want het is veel te gevaarlijk in de boze buitenwereld. Mocht het gevaar toch in zijn buurt komen dan is hij voorbereid: desinfecterende zeep, pleisters en een parachute liggen klaar.
  Als hij op een dag door een indringer uit de boom gejaagd wordt, begint een bloedstollend avontuur: zal hij het overleven?

  Meer info
  € 12,50
  1 tot 2 werkdagen

 6. Het circusschip

  Het circusschip

  Gebonden - leeftijd: 4-6
  Chris Van Dusen
  Chris Van Dusen
  Een schip met aan boord een heel circus is op weg naar de volgende standplaats, als het een rots raakt en begint te zinken. De gemene circusdirecteur bekommert zich niet om de dieren en redt alleen zijn eigen dikke lijf. Hoestend en proestend slepen de dieren zich aan land en strompelen naar een dorpje aan de kust.
  De dorpsbewoners schrikken zich een hoedje als ze ’s ochtends de gordijnen opendoen en een olifant, een giraffe en een aapje in hun mooi aangeharkte tuintjes zien staan.

  Eerst vinden ze het maar niks, maar als de circustijger, gewend aan brandende hoepels, een klein meisje redt uit een brandend huis, worden alle vijftien dieren liefdevol in het dorp opgenomen.
  Ieder krijgt zijn eigen taak en het leven kabbelt vrolijk verder, tot op een dag de gemene circusdirecteur opduikt, op zoek naar ‘zijn’ dieren.
  Met behulp van de dorpsbewoners weten ze zich te verstoppen. Ze passen zo naadloos in de omgeving, dat de directeur (in tegenstelling tot oplettende lezertjes!) ze niet kan vinden en onverrichter zake af moet druipen, waarna het leven in het dorp weer zijn prettige, zij het ietwat ongewone gangetje kan gaan.

  Meer info
  € 13,95
  1 tot 2 werkdagen

 7. Wie wordt mijn baasje?

  Wie wordt mijn baasje?

  Gebonden - leeftijd: 4-5
  Gitte Spee
  Gitte Spee
  Laat me weer kwispelen! Klein hondje zoekt lief baasje.

  Het kleine hondje wil niet meer in het dierenasiel wonen en is dus op zoek naar een baasje. Er komt een duikbootkapitein langs, zou hij… Maar nee, dan moet het hondje onder water en dat lijkt hem niets. Bij de leeuwentemmer in het circus? O, nee dat is vast veel te gevaarlijk! En de bakker zal het hondje vast te veel verwennen. Is er dan niemand die een goed baasje voor het hondje wil zijn...

  - Thema dat kinderen én volwassenen ontroert
  - Prachtige tekst en illustraties van Gitte Spee

  Meer info
  € 12,50
  1 tot 2 werkdagen

 8. Prinses Arabella is jarig + kleurboek

  Prinses arabella is jarig + kleurboek

  Gebonden - leeftijd: 3-4
  Mylo Freeman
  Mylo Freeman
  Een grappig prentenboek over een prinsesje dat precies weet wat ze wil. Met Prinses Arabella kleurboek! Een hebbeding voor alle meisjes die ervan dromen om een prinses te zijn of in een prinsessenwereld rond te dwalen. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

  Prinses Arabella is bijna jarig. De koning en de koningin zitten met de handen in het haar. Wat geef je een prinsesje dat alles al heeft? Prinses Arabella weet echter precies wat ze wil: een olifant. Op haar verjaardag gaat haar wens in vervulling. Prinses Arabella is gelukkig, maar de olifant niet. 'Ik wil naar huis!' snikt de olifant onophoudelijk. De prinses zwicht voor zoveel verdriet en brengt de olifant naar huis. Daar wacht Arabella een grote verrassing...

  Meer info
  € 17,50
  1 tot 2 werkdagen

 9. Temmer Tom

  Temmer tom

  Gebonden - leeftijd: 4-6
  Tjibbe A. Veldkamp
  Philip Hopman
  Toms vader is bang voor dieren: bang voor vlinders, slakken, eekhoorns... Wat Tim ook zegt, niets helpt. Zijn vader blijft bang - en blijft binnen. Tom wil niets liever dan zijn vader over zijn angst heen helpen en bedenkt een snedig plan. Hij haalt een ijsbeer uit de Duizend Dierenwinkel en temt hem. Die avond staat er een grote witte stoel in huis. 'Hij is wel harig,' zei Toms vader. 'Andere stoelen zijn niet zo harig.' 'Dat zit juist lekker,' zei Tom. 'Probeer maar.'

  Philip Hopman is op zijn best: met zwierige tekeningen en een vaak verrassend perspectief. Tjibbe Veldkamps tekst laat zien dat hij alles in huis heeft om een prentenboekverhaal te schrijven dat staat als een huis: uitgebalanceerd, helder, met een lekker tempo en gevatte dialogen tussen Tom en zijn vader.

  Vijftien jaar geleden maakten Tjibbe Veldkamp en Philip Hopman het prentenboek 'Temmer Tom'. Nu keren zij terug naar het fantastische verhaal. Ze maakten een geheel nieuwe editie met een aangepaste tekst en nieuwe illustraties, waarin de geweldige ontwikkeling van de makers tot uiting komt.

  Meer info
  € 14,95
  1 tot 2 werkdagen

 10. Wat het lieveheersbeestje hoorde

  Wat het lieveheersbeestje hoorde

  Gebonden - leeftijd: 3-4
  Julia Donaldson
  Lydia Monks
  Twee boeven zijn ’s nachts van plan de prijskoe van de boerderij te stelen. Ze worden echter afgeluisterd door het lieveheersbeestje, dat een slimme tegenaanval bedenkt: elk dier doet het geluid van een ander dier op de boerderij na. Zo raken de boeven in het pikdonker in de war en in plaats van de koeienstal lopen ze de vijver in.

  Dit is het ideale boek om keer op keer voor te lezen. Kleuters zullen steeds beter snappen hoe slim het plan van het lieveheersbeestje is en waar en hoe de boeven precies om de tuin, of liever gezegd om de stal, worden geleid.

  Meer info
  € 13,95
  1 tot 2 werkdagen