totaal: 0,00
0 artikel(en)
 1. Piep, het kleine nachtspook

  Piep, het kleine nachtspook

  Gebonden - leeftijd: 4-5
  Brigitte Weninger
  Eve Tharlet
  Lena kan 's nachts niet slapen, omdat ze spoken ziet. Er zijn veel kinderen die daar last van hebben, en ouders kunnen er vaak niet veel tegen doen. Praten helpt meestal niets. Maar dit boek kan een oplossing bieden, omdat het het onderwerp aanpakt aan de hand van een grappig verhaal dat de angst van veel kinderen kan helpen overwinnen.

  Met een echt vriendelijk Piep-popje dat mee naar bed kan om steun te bieden.

  Meer info
  € 14,95
  1 tot 2 werkdagen

 2. Tijgerbaby en de rest Tipper

  Tijgerbaby en de rest tipper

  Gebonden - leeftijd: 5-6
  Kathleen Vael
  Noëlle Smit
  Het meisje Tipper heeft een heuse tijgerbaby en een maffe moeder die heel graag bij het circus wil, maar daarvoor nog heel veel moet oefenen... Stof genoeg voor vrolijke avonturen!

  Tipper is een bijzonder meisje. Haar huis lijkt een gewoon huis in een gewone straat, maar vanbinnen is het een circustent. En haar moeder is geen gewone moeder, maar een moeder die graag bij het circus wil. Daarom oefent ze iedere dag kunstjes als koorddansen, zwaaien aan de ringen en jongleren.
  Voor Tippers huis staat de grootste lantaarnpaal van het hele dorp. Daar klimt Tipper 's avonds in om naar de sterren te kijken. Want boven in de lucht, heel ver weg, vliegt haar vader in een straaljager, op zoek naar nieuwe sterren.
  Samen met haar vriendje Tanner en haar hartsvriendin Tovertijntje beleeft Tipper allerlei avonturen. Op een dag heeft Tippers moeder een grote verrassing: een tijgerbaby! Maar een kleine tijger opvoeden valt nog niet mee...

  Meer info
  € 9,95
  1 tot 2 werkdagen

 3. Diner voor twee

  Diner voor twee

  Gebonden - leeftijd: 4-5
  Sanne De Bakker
  Noëlle Smit
  Ria is jarig en daarom neemt Theo haar mee uit eten. Maar de zoektocht naar een romantisch plekje is voor de verliefde muggen nog niet zo gemakkelijk!

  In het grote huis zijn allerlei plekjes waar de twee een heerlijk dineetje kunnen hebben, maar Ria is niet snel tevreden. De baby, de hond, de neus van vader, het krulspeldenhoofd van moeder - overal is wel iets mis mee. Tóch belanden de twee tortelmugjes uiteindelijk op een wel heel lekker plekje…

  Meer info
  € 13,99
  1 tot 2 werkdagen

 4. HEKSELIEN EN ELFJE FIEN + CD

  Hekselien en elfje fien + cd

  Gebonden - leeftijd: 3-4
  An Melis
  € 18,95
  1 tot 2 werkdagen

 5. Eefje Donkerblauw

  Eefje donkerblauw

  Gebonden - leeftijd: 4-6
  Geert De Kockere
  Lieve Baeten
  Een sprookje over liefde en verdraagzaamheid met in de hoofdrol een koningin die dol is op donkerblauw.

  Eefje Donkerblauw is een koningin die gek is op donkerblauw. Alles in haar kasteel is donkerblauw: haar kleren, haar meubels, haar verzameling gekke voorwerpen. Maar dan ontmoet Eefje op het strand koning Goudgeel. Ze voelt iets voor hem en leert van geel te houden door gele details aan haar kleren en meubels toe te voegen..
  Wanneer Eefje Donkerblauw en koning Goudgeel trouwen, krijgen ze vele kinderen en kleinkinderen in alle kleuren van de regenboog..

  Al 20 jaar lang een bestseller in kinderboekenland. Een poëtische tekst van Geert De Kockere. Wondermooie illustraties van de betreurde Lieve Baeten..

  Meer info
  € 14,95
  1 tot 2 werkdagen

 6. Metromonsters

  Metromonsters

  Gebonden - leeftijd: 4-5
  Pieter Van Oudheusden
  Sebastiaan Van Doninck
  Op een pittige manier toont dit verhaal hoe de fantasie en gevoelens van kinderen worden geprikkeld door een constante toevloed van indrukken. Sebastiaan Van Doninck is met zijn magistrale prenten in grote doen.

  Mimi heeft van haar oma een potlood met vier kleuren gekregen. Daar wil ze heel veel monsters mee tekenen. Niet alleen Mimi's hoofd zit vol monsters, ook in de metro krioelt het ervan. Er zitten zelfs monsters tussen de mensen en onder de banken. Eén monster komt wel erg dichtbij...

  Pieter Oudheusden is vertaler, auteur en scenarist. Hij vertaalde al meer dan 500 boeken en strips. De laatste jaren legt hij zich toe op het schrijven van kinderboeken. Sebastiaan Van Doninck werkt als zelfstandig illustrator. 'Het woei' werd bekroond met een Vlag en Wimpel (illustraties) en stond op de longlist van de Gouden Uil.

  Thema's: monster, metro, stad, bang zijn.

  Meer info
  € 13,95
  1 tot 2 werkdagen

 7. Slaapkamernachtdieren

  Slaapkamernachtdieren

  Gebonden - leeftijd: 5-6, 7-8
  Loes Riphagen
  Loes Riphagen
  Weet je waarom er ’s ochtends blauwe plekken op je benen zitten? Omdat de Inktslurper op bezoek was!
  Deze en nog andere slaapkamernachtdieren vind je van A tot Z terug in dit hilarisch leuke boek.

  Meer info
  € 13,99
  1 tot 2 werkdagen

 8. De coole cowboy

  De coole cowboy

  Gebonden - leeftijd: 4-6
  Tjibbe A. Veldkamp
  Wouter Tulp
  De coole cowboy is fijn aan het schieten, als jonkvrouw prinses opduikt in het wilde Westen. Zij wil dat hij haar romantisch redt van gemene ridders, dat hij ophoudt met dat geschiet, en dat ze op het einde trouwen...

  Humor en spanning in een verhaal vol verrassende wendingen!

  Meer info
  € 12,99
  1 tot 2 werkdagen

 9. Hoe het varken aan zijn krulstaart kwam

  Hoe het varken aan zijn krulstaart kwam

  Gebonden - leeftijd: 4-6
  Gerda Dendooven
  Gerda Dendooven
  Toen de dieren nog spraken, hadden ze geen kleur, geen vacht, geen naam. Ze waren roze en bloot, er viel werkelijk niets te aaien. Dus kwam God op een dag naar beneden, met kleurmiddelen, krultangen en borstels, om daar wat aan te doen.
  Alles ging goed, iedereen kreeg een naam, en pluimen of haren. Maar toen God na een lange werkdag alles weer wilde inpakken, kwam er in de verte nog iets aan gelopen. Iets wat roze en bloot was en schreeuwde: `Wacht, wacht op mij!

  Meer info
  € 13,95
  1 tot 2 werkdagen

 10. De ongelooflijk bijzondere boekeneter

  De ongelooflijk bijzondere boekeneter

  Gebonden - leeftijd: 5-6
  Oliver Jeffers
  Oliver Jeffers
  Laatste exemplaren aan een zacht prijsje. Dit geweldige prentenboek voor fijnproevers wordt helaas niet meer gedrukt.

  Harry is dol op boeken. Niet zoals de meeste mensen van boeken houden. Nee, Harry houdt ervan ze op te eten. En het fijne is: hij wordt er nog slim van ook!
  Harry eet het ene boek na het andere op. Maar op een dag krijgt hij buikpijn en begint hij allerlei onzin uit te kramen.
  Harry moet eigenlijk stoppen met boeken verslinden, maar kan hij nee zeggen tegen zijn favoriete hapje?

  Oliver Jeffers schreef en illustreerde een origineel prentenboek over een jongetje dat maar geen genoeg krijgt van boeken. De grappige illustraties zorgen ervoor dat je het boek keer op keer wilt bekijken.

  Meer info
  € 5,00
  1 tot 2 werkdagen