totaal: 0,00
0 artikel(en)
 1. Rockie

  Rockie

  Gebonden - leeftijd: 4-5
  Julia Donaldson
  Emily Gravett
  Rockie speelt tevreden met een blaadje en een bot. Zijn mama schildert dieren op de wanden van de grot.
  Wat mama kan, kan Rockie ook! Hij schildert over alles heen. En stipje daar, een streepje hier. Rockie spettert van plezier!
  Maar mama dan? Wat vindt die ervan?

  Meer info
  € 13,95
  1 tot 2 werkdagen

 2. De paraplu

  De paraplu

  Divers - leeftijd: 4-6
  Ingrid Schubert, Dieter Schubert
  Ingrid Schubert
  Als een klein hondje op een regenachtige dag een paraplu vindt, steekt er een windvlaag op. De paraplu en het hondje worden meegevoerd tot ver boven de wolken. Het begin van een wonderbaarlijke reis om de wereld vol avonturen.

  De Schuberts overtreffen zichzelf met dit avontuurlijke, kleurrijke prentenboek vol onverwachte details. De paraplu is een verrassend, nieuw, tekstloos prentenboek - en een reis om keer op keer te maken.

  Verzin samen het avontuur van het hondje en gebruik daarna je fantasie om je eigen paraplu te beschilderen met de wascokrijtjes.

  Ideaal cadeautje voor druilerige vakantiedagen!

  Meer info
  € 19,95
  1 tot 2 werkdagen

 3. Het verhaal van een gaatje

  Het verhaal van een gaatje

  Boek - leeftijd: 1,5-2
  Isabel Pin
  Isabel Pin
  Het is niet het gat in je broek, de krater van een vulkaan of een gaatje in de kaas, maar wat is het dan wel?
  Ga mee op zoek naar een geheimzinnig gaatje, dat veel dichterbij is dan je denkt. Sla de bladzijden om en het gaatje in het boek wordt steeds kleiner.

  Speels kartonboek voor nieuwsgierige kinderen. Vertaald door Sylvia Vanden Heede.

  Meer info
  € 12,99
  1 tot 2 werkdagen

 4. Een melodie van ijzer en staal

  Een melodie van ijzer en staal

  Gebonden - leeftijd: 5-7
  Benjamin Lacombe
  Benjamin Lacombe
  Een muzikaal sprookje waarin de jonge Alexander een beeldschoon zigeunermeisje ontmoet en ontdekt dat hij een bijzondere gave heeft voor muziek.

  Dit prachtig geillustreerde boek dompelt je onder in de speelse en kleurrijke wereld van artiesten, zigeuners en flamenco.
  Een verhaal waarin een open geest de angst voor het onbekende overwint, waarin liefde en muziek krachtiger blijken dan vooroordelen, waarin men begrijpt dat er in elke persoon talent schuilt.

  Meer info
  € 19,95
  1 tot 2 werkdagen

 5. In het pikkedonker

  In het pikkedonker

  Gebonden - leeftijd: 4-6
  Kitty Crowther
  Kitty Crowther
  Ieder kind kent de angst voor het donker, de schaduwen op het behang, de rare geluidjes in de stille nacht. In dit boek gaat een liefhebbende vader samen met zijn zoon in het pikkedonker monsters en nachtgeluiden te lijf.

  Jeroen is een vrolijk kikkertje. Maar 's avonds als bedtijd nadert wordt hij stil. Als hij in bed gestopt wordt klampt hij zich vast aan zijn verhaaltjes voorlezende vader, en aan zijn knuffelende moeder. Hij hoort rare geluiden en ziet angstaanjagende monsters.
  Totdat hij zijn vader zover krijgt dat ze op onderzoek uitgaan: "Krits krats piep plats," horen ze in de stille nacht. Een mol graaft zijn hol: Krits krats! Een nachtvogeltje fluit: Piep! Een zilveren vis springt op, en valt weer in het water: Plats!
  Jeroen kijkt naar de donkere nacht en zucht. "Weet je, papa, ik geloof dat ik niet meer bang ben in het donker..."

  Meer info
  € 6,00
  1 tot 2 werkdagen

 6. Kleur alles

  Kleur alles

  Paperback - leeftijd: 4-6
  Joëlle Jolivet
  Joëlle Jolivet
  Joëlle Jolivet maakte met 'Kleuralles' een fantasievol kleurboek in haar eigen herkenbare stijl.
  Vlinders verbergen zich achter bloemblaadjes, kuikentjes verstoppen zich onder moeders vleugels en wat zit er achter de ramen van het kasteel?
  Het eerste kleurboek met uitklapplaatjes, waarin je naar hartenlust de prachtige linoleumsneden van Jolivet zelf kunt inkleuren.

  Het prachtige kleurboek 'Kleuralles' van Joëlle Jolivet is bekroond met een zilveren penseel!

  Meer info
  € 9,90
  1 tot 2 werkdagen

 7. Rinus rendier

  Rinus rendier

  Gebonden - leeftijd: 3-4
  Magali Le Huche
  De knuffels van het land Lekkergroen staan bekend om hun zachtheid. Maar op een ochtend zijn de knuffels van alle inwoners verdwenen! Dat moet wel een streek zijn van de Gnargels, de minimonstertjes die iedereen het leven zuur maken. Zij hebben de zachte knuffels zelf nodig om goed te kunnen slapen.
  Gelukkig is er Rinus Rendier, de held van Lekkergroen. Hij zet meteen de achtervolging in. Kan hij de knuffels redden uit de klauwen van de gemene Gnargels?

  Zoek samen met Rinus Rendier de juiste weg naar de Gnargels en de knuffels. Volg hun spoor op kleurrijke prenten tijdens de lunchpauze, het vieruurtje en badtijd en bezorg de inwoners van Lekkergroen hun favoriete knuffel terug.

  Meer info
  € 16,50
  1 tot 2 werkdagen

 8. grote wolf & kleine wolf - het geluk, dat maar niet van de boom wilde vallen

  Grote wolf & kleine wolf - het geluk, dat maar niet van de boom wilde vallen

  Gebonden - leeftijd: 4-6
  Nadine Brun-Cosme
  OLIVIER TALLEC
  Kleine Wolf ziet in de lente bovenin een boom een lichtgroen, mals en sappig blaadje hangen. Hij vraagt Grote Wolf om het voor hem te pakken, maar die wil wachten tot het blaadje gewoon naar beneden valt.
  Na de lente komen de zomer, de herfst en de winter en in elk seizoen heeft het blaadje een bepaalde aantrekkingskracht op Kleine Wolf.
  Halverwege de winter klimt grote Wolf dan toch in de boom, maar als hij het zwarte blaadje aanraakt, valt het in veel stukken uit elkaar...

  Meer info
  € 12,75
  1 tot 2 werkdagen

 9. Het hart in de fles

  Het hart in de fles

  Gebonden - leeftijd: 5-6
  Oliver Jeffers
  Oliver Jeffers
  Er was eens een doodgewoon klein meisje. Haar hoofd zat vol vragen over alle wonderen in de wereld. Tot er op een dag iets gebeurde wat haar verdrietig maakte. Ze stopte haar hart in een fles en hing die om haar hals, om het veilig te bewaren. Dat werkte. Tenminste, in het begin. Maar de fles woog steeds zwaarder en zat vaak in de weg. Zou ze weten hoe en wanneer ze haar hart terug moest krijgen?

  In dit ontroerende moderne sprookje behandelt Oliver Jeffers het thema van liefde en verlies op lichtvoetige wijze en laat ons zien dat er altijd hoop is.
  Met prachtige illustraties!

  Oliver Jeffers is behalve schrijver en illustrator ook kunstenaar. Het hart in de fles is zijn zesde boek en zal binnenkort worden gebruikt in een speelfilm. De boeken van Oliver Jeffers zijn bekroond met vele prijzen.

  Meer info
  € 15,00
  1 tot 2 werkdagen

 10. Kapitein Winokio is van de wereld

  Kapitein winokio is van de wereld

  CD-Audio - leeftijd: 4-6
  Kapitein Winokio
  De Kapitein verzamelde 12 kinderliedjes uit alle windstreken. Hij vroeg aan Frank Vander linden om ze te vertalen maar behield het ritme en de klankkleur van elk land.
  Naast de liedjesteksten vind je in het boekje extra weetjes over de landen.
  Reis mee met de Kapitein over de woeste zeeën, de muziek achterna!

  Meer info
  € 21,95
  1 tot 2 werkdagen