totaal: 0,00
0 artikel(en)
 1. De kinderkookbijbel. Heerlijke recepten voor koken met kinderen van 5 tot 12 jaar.

  De kinderkookbijbel. heerlijke recepten voor koken met kinderen van 5 tot 12 jaar.

  - leeftijd: 5-12
  Nancy McDougall
  Meer dan 150 onweerstaanbare recepten voor kinderen, met duidelijke stap-voor-stapinstructies en ruim 1000 prachtige foto’s.

  Van snelle en simpele meeneemlunches, picknicks, hapjes en snacks, tot voedzame hoofdgerechten, nagerechten, drankjes, koekjes en traktaties. Met alle favorieten: Pizza met tomaten en kaas, Winterse ovenschotel, Nacho’s met chili en kaas, Chocolademuffins, Magisch chocoladedessert en Robijnrode ranja.

  Met informatie over veiligheid in de keuken, het belang van gezond eten en een handig overzicht van kooktermen, kookgerei, ingrediënten en technieken.
  Elk recept wordt stap voor stap uitgelegd, met een duidelijk overzicht van de ingrediënten en de voorbereidings- en bereidingstijd. Sterren geven de moeilijkheidsgraad weer, zodat een recept kiezen heel gemakkelijk is en elk gerecht gegarandeerd lukt.

  Meer info
  € 9,95
  1 tot 2 werkdagen

 2. Koken met de kinderkok

  Koken met de kinderkok

  - leeftijd: 5-10
  Jeroen Van Alphen
  Niets is leuker dan samen met mama, papa oma of opa in de keuken bezig te zijn. Groenten en fruit snijden, gehaktballetjes rollen, lekker met je handen het deeg stevig te lijf gaan, zelfs pasta maken, cupcakes versieren... en natuurlijk de chocolademoussepot uitlikken.
  Maar hoe begin je eraan? Geen nood, hulp is onderweg: de kinderkok staat je met raad en daad bij in dit kookboek. Geholpen door zijn hulpkoks laat hij je in zien hoe je de lekkerste gerechten maakt.

  Wat dacht je van een prinsessencocktail met vers fruit, een vlindercroque, griezelsoep met spinnetjes, kipvingers met groentekorstje, tortilla uit het wilde Westen, smulflapjes en niet te vergeten: de chocoladetaart?
  Schort aan, koksmuts op en koken maar! Je zult zien dat iedereen er als de kippen bij is om je kookkunsten op te smullen.

  Meer info
  € 14,95
  1 tot 2 werkdagen

 3. De zilveren lepel voor kinderen

  De zilveren lepel voor kinderen

  - leeftijd: 8-11
  Amanda Grant
  De Italiaanse keuken is de ideale keuken voor kinderen. Welk kind houdt er nou niet van spaghetti, pizza of bosvruchtenijs?

  De Zilveren Lepel voor kinderen staat vol met heerlijke recepten uit het beroemde kookboek 'De Zilveren Lepel'. Alles is speciaal aangepast voor kinderen, qua smaak en kooktechnieken. Het boek bevat extra tips over hoe je veilig kunt koken, uitleg over bereiding en welk keukengerei je nodig hebt.
  Elke stap van het recept is afzonderlijk beschreven en geïllustreerd, en daarom heel makkelijk te volgen. Alle gerechten zijn gefotografeerd, zodat je kunt zien hoe het eindresultaat eruit zou moeten zien.
  Het boek bevat lunches en snacks, pasta en pizza, hoofdgerechten, toetjes en baksels.

  Meer info
  € 19,99
  1 tot 2 werkdagen

 4. Het complete Ketnet kookboek

  Het complete ketnet kookboek

  Gebonden - leeftijd: 7-10
  Sabrina Crijns, Hilde Smeesters
  Een superdik basiskookboek voor kinderen met meer dan 100 recepten. De lekkerste hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten, snacks en desserts. Van heel eenvoudig tot wat moeilijker.
  Alle recepten worden stap voor stap uitgelegd en geïllustreerd met kleurrijke foto's. In een vrolijke, hippe lay-out.

  Meer info
  € 19,99
  1 tot 2 werkdagen