totaal: 0,00
0 artikel(en)
 1. Dertien rennende hertjes

  Dertien rennende hertjes

  Gebonden - leeftijd: 9-11
  Edward Van de Vendel
  Mattias De Leeuw
  Op een dag ziet Maantje dertien rennende hertjes. Ze springen uit de lichtblauwe vaas voor haar op tafel. Het is het mooiste dat ze ooit heeft gezien. De hertjes noemen haar 'Hertogin'. Plots zijn de hertjes opnieuw verdwenen in een blauwe poster van een zee.
  Maantje wil alles aan mama vertellen. Maar haar broer Raf houdt haar tegen. Raf is bijna altijd boos. 'Hij heeft een kort lontje,' zegt papa. Raf zag ook ooit een dier, vertelt hij. Het is twee keer langsgekomen. Maar toen Raf het aan papa verteld had, heeft hij zijn dier nooit meer gezien...

  Een fantasierijk verhaal over de speciale band tussen een broer en zus. Over het verliezen van iets moois en de grote boosheid die dit veroorzaakt. Over de spanningen van een nieuwe gezinssituatie.

  Meer info
  € 24,95
  1 tot 2 werkdagen

 2. Het geheim tussen de boeken

  Het geheim tussen de boeken

  Gebonden - leeftijd: 7-8
  Reine De Pelseneer
  Richard Verschraagen
  Vroeger woonde Bembo Boekworm samen met opa in de bieb. Bembo is ervan overtuigd dat er een geheim verborgen zit tussen de boeken. Dat heeft opa hem verteld. Dus zoekt Bembo elke dag.
  Op een dag ontmoet hij Vera en misschien kan zij hem wel helpen zoeken...

  Een heerlijk leesboek voor boekenwurmen in spe. Over het plezier van lezen. Dit boek zet kinderen op een indirecte manier aan tot lezen.

  Meer info
  € 13,95
  1 tot 2 werkdagen

 3. Engel

  Engel

  Gebonden - leeftijd: 8-9
  Brigitte Minne
  An Candaele
  Een kabouterlijf, konijnentanden en twee jampotten die achter flaporen haken: dat is de rugzak vol pech die Fons elke dag met zich meesleept. En dan is er ook nog Emiel, het haantje de voorste uit de klas die het op Fons gemunt heeft met zijn pesterijen...

  Meer info
  € 11,95
  1 tot 2 werkdagen

 4. Dolfje weerwolfje SuperDolfje

  Dolfje weerwolfje superdolfje

  Gebonden - leeftijd: 8-10
  Paul Van Loon
  Hugo Van Look
  Er komt een nieuwe jongen bij Dolfje en Noura in de klas. Gregor is groot met glanzend haar als een gouden helm. Iedereen vindt hem supercool. Zelfs meester Frans.
  Al gauw krijgt Gregor een groepje om zich heen. Maar Noura en Dolfje mogen er niet bij. Zij zijn anders, zegt Gregor. En Gregor houdt niet van anders.
  Dolfje en Noura schrikken ervan. Gregor kan niet weten dat zij weerwolf zijn. Of toch wel?
  Gelukkig is daar SuperDolfje. Hij gaat iedereen redden. Want hij bestaat echt. Toch?
  Maar Gregor heeft zelf ook een groot geheim...

  Speciale feesteditie met glittermaan. Dolfje weerwolfje tegen pesten.

  Meer info
  € 10,00
  1 tot 2 werkdagen

 5. Oude Begraafplaatsstraat 43 1: Doodleuk kennis te maken

  Oude begraafplaatsstraat 43 1: doodleuk kennis te maken

  Paperback - leeftijd: 8,5 - 10
  Kate Klise
  M. Sarah Klise
  Ignatius K. Mopper is een oude, chagrijnige kinderboekenschrijver. Hij huurt voor de zomer een oude villa in Gruwelbeek, om in alle rust aan het langverwachte vervolg op zijn succesvolle serie te schrijven. Maar het huis wordt al bewoond door de elfjarige Ben, die door zijn ouders in de steek is gelaten, zijn kat Schaduw en de vreselijk irritante geest Olivia. En zij zijn niet van plan om het huis te verlaten. Olivia maakt er zelfs graag een spelletje van om Ignatius zoveel mogelijk dwars te zitten!

  Beleef de avonturen van Ignatius, Ben en Olivia via hun brieven, de krantenberichten uit de Gruwelbeekse Bode en Bens tekeningen. Doodleuk kennis te maken is het eerste deel van een nieuwe 'geestig-griezelige' serie.

  Meer info
  € 9,95
  1 tot 2 werkdagen

 6. Kai & Kira 1: Kai wil een pony , Kira wil een pony

  Kai & kira 1: kai wil een pony , kira wil een pony

  Gebonden - leeftijd: 8-9
  Netty Van Kaathoven
  Ina Hallemans
  Kai ziet elke dag pony Pluis staan in het weiland naast zijn nieuwe huis. Wat zou hij graag ponyrijden! Als hij het stiekem, zonder zadel en hoofdstel probeert, landt hij al snel met een koprol in de paardenmest. Gelukkig begrijpt ponybaas Lisette zijn verlangen en hij mag proberen om met Pluis naar ponyles te gaan. Maar daar ontpopt Pluis zich tot een ware furie. Kan Kai daar ooit op gaan rijden?
  De beste vriendin van Kira heeft leren ponyrijden toen Kira in het ziekenhuis lag. Wat zou Kira dat ook graag willen! Maar vinden de dokters haar al sterk genoeg? En waar vindt ze zo snel een pony? Als haar ouders besluiten dat ze een eigen pony krijgt, slaat bij Kira de twijfel toe. Welke moet ze kiezen? Zal ze wel kunnen rijden en zullen de andere meisjes niet jaloers zijn?

  Dit is het begin van een aantrekkelijke ponyserie voor meisjes én jongens van 6 tot 9 jaar. Met veel leuke kleurenillustraties en foto's. Dit eerste deel is een omkeerboek. Aan de ene kant lees je het verhaal over Kai, keer je het boek om dan vind je het verhaal over Kira.

  Meer info
  € 14,95
  1 tot 2 werkdagen

 7. De griezels

  De griezels

  Gebonden - leeftijd: 7-8, 9-10
  Roald Dahl
  Quentin Blake
  Meneer en mevrouw Griezel vormen een wel heel bijzonder stel. Ze doen alles om elkaar het leven zuur te maken. Zo stoppen ze Reuze Kribbebijters in elkaars bed of dienen ze levende kronkelspaghetti op als avondeten.
  Ook de dieren zitten ze voortdurend in de weg. Meneer Griezel is namelijk gek op vogelpastei en al jaren droomt hij van zijn eigen grote ondersteboven apencircus. Maar dan nemen de dieren wraak. En hoe!

  voorlezen 7-8 jaar, zelf lezen 9-10 jaar.

  Meer info
  € 13,50
  1 tot 2 werkdagen

 8. Detectiveburo Trio & co 1: De verdwenen monsterkaarten

  Detectiveburo trio & co 1: de verdwenen monsterkaarten

  Gebonden - leeftijd: 8-9
  Martin Klein
  Amber Fuchs
  Is het een stripboek, is het een leesboek...
  'Detectivebureau Trio & Co' is geen gewoon boek. Een deel van het verhaal wordt verteld door de grappige illustraties.
  Voor alle kinderen die gek zijn op verhalen, maar niet zo graag heel veel woorden willen lezen.

  Maarten heeft met zijn vrienden een echt detectivebureau. Op school spaart iedereen monsterkaarten, maar op een dag zijn die ineens verdwenen. Zijn ze gestolen?
  Natuurlijk komen de drie detectives meteen in actie. O ja, en Esther, het vervelende zusje van Maarten, doet ook mee.

  Ideaal voor moeilijke lezers.
  Kruising tussen strip, graphic novel en boek.

  Meer info
  € 12,95
  1 tot 2 werkdagen

 9. Don kameleon en de tijdspoort

  Don kameleon en de tijdspoort

  Gebonden - leeftijd: 8-10
  Bavo Dhooge, Nico De Braeckeleer
  Steven Dhondt
  Ik veranderde in een ninja, maakte een hoge sprong en vloog op de eerste politieagent af. Terwijl ik door de lucht zoefde, kneep ik mijn ogen even dicht. Hoewel ik vliegensvlug was, zag ik dat ik het niet zou redden. De krokodilagent had me door. Hij hield zijn wapen op mij gericht en spande zijn klauw om de trekker van het geweer. Dit was mijn laatste opdracht als spion.

  Spion Don Kameleon en zijn trouwe helpers, Paddy en Harry, krijgen een heel bijzondere opdracht van het Geheim Dierenverbond. Via een tijdspoort van professor Croque moeten ze een reis maken naar de toekomst. De nakomelingen van King Cobra hebben daar de macht over Animala overgenomen. Het eens zo mooie, groene Animala is veranderd in een kille, doodse wereld. Don en zijn vrienden moeten de sluwe nazaten van King Cobra uitschakelen. Maar als hun missie mislukt, is zowel de toekomst als het verleden van Animala in gevaar!

  Meer info
  € 12,50
  1 tot 2 werkdagen

 10. Helemaal Floor!

  Helemaal floor!

  Gebonden - leeftijd: 8-10
  Marjon Hoffman
  Georgien Overwater
  Regel 1: Alle kinderen mogen zelf regels maken.

  Dat vindt Floor. Ze vindt ook dat je iemand die jou een stom cadeau geeft, niet aardig hoeft te vinden. En dat grote mensen die zielige kinderen uitlachen ook op de gang moeten staan. Verder moet je het nooit vertrouwen als je ouders meteen 'ja' zeggen als je iets vraagt. En als iemand jou een geheim vertelt, moet diegene er natuurlijk wel bij zeggen dat het een geheim is!

  Alle regels van Floor in één dik boek... Helemaal Floor!

  Dit boek is een bundeling van de eerste drie Floor boeken:
  "De regels van Floor", "Floor gaat door" en "Floor gaat ervoor!"

  Meer info
  € 14,95
  1 tot 2 werkdagen