totaal: 0,00
0 artikel(en)
 1. Dertien rennende hertjes

  Dertien rennende hertjes

  Gebonden - leeftijd: 9-11
  Edward Van de Vendel
  Mattias De Leeuw
  Op een dag ziet Maantje dertien rennende hertjes. Ze springen uit de lichtblauwe vaas voor haar op tafel. Het is het mooiste dat ze ooit heeft gezien. De hertjes noemen haar 'Hertogin'. Plots zijn de hertjes opnieuw verdwenen in een blauwe poster van een zee.
  Maantje wil alles aan mama vertellen. Maar haar broer Raf houdt haar tegen. Raf is bijna altijd boos. 'Hij heeft een kort lontje,' zegt papa. Raf zag ook ooit een dier, vertelt hij. Het is twee keer langsgekomen. Maar toen Raf het aan papa verteld had, heeft hij zijn dier nooit meer gezien...

  Een fantasierijk verhaal over de speciale band tussen een broer en zus. Over het verliezen van iets moois en de grote boosheid die dit veroorzaakt. Over de spanningen van een nieuwe gezinssituatie.

  Meer info
  € 24,95
  1 tot 2 werkdagen

 2. Dolfje weerwolfje SuperDolfje

  Dolfje weerwolfje superdolfje

  Gebonden - leeftijd: 8-10
  Paul Van Loon
  Hugo Van Look
  Er komt een nieuwe jongen bij Dolfje en Noura in de klas. Gregor is groot met glanzend haar als een gouden helm. Iedereen vindt hem supercool. Zelfs meester Frans.
  Al gauw krijgt Gregor een groepje om zich heen. Maar Noura en Dolfje mogen er niet bij. Zij zijn anders, zegt Gregor. En Gregor houdt niet van anders.
  Dolfje en Noura schrikken ervan. Gregor kan niet weten dat zij weerwolf zijn. Of toch wel?
  Gelukkig is daar SuperDolfje. Hij gaat iedereen redden. Want hij bestaat echt. Toch?
  Maar Gregor heeft zelf ook een groot geheim...

  Speciale feesteditie met glittermaan. Dolfje weerwolfje tegen pesten.

  Meer info
  € 10,00
  1 tot 2 werkdagen

 3. De kleine Odessa II - Het geheim van Lode A.

  De kleine odessa ii - het geheim van lode a.

  Gebonden - leeftijd: 12-14
  Peter Van Olmen
  Nicole De Cock

  Eindelijk! Het langverwachte tweede deel in de trilogie 'De kleine Odessa'.
  Dit tweede deel is het vervolg op 'De kleine Odessa I - Het levende boek', en wordt best gelezen als vervolg hierop.

  Zou het niet geweldig zijn als er een stad bestond waar iedereen van boeken houdt? Waar alle inwoners beroemde schrijvers zijn? En waar de wereld uit boeken tot leven kan komen? Die stad bestaat! Odessa woont intussen al een jaar in Scribopolis, de stad van haar dromen. Maar die droom dreigt brutaal uiteen te spatten. Boekus is gestolen en Odessa is verdachte nummer één. De enige die haar kan helpen, is haar adoptievader Shakespeare. Maar die verdwijnt op mysterieuze wijze.
  Odessa wordt meegesleurd in een maalstroom van gevaar. Slaagt ze erin Shakespeare te redden en Scribopolis voor de ondergang te behoeden?

  Meer info
  € 19,99
  1 tot 2 werkdagen

 4. Hylas en de roep van de dolfijn

  Hylas en de roep van de dolfijn

  Gebonden - leeftijd: 11-13
  Michelle Paver
  Met een pijl in zijn arm probeert Hylas aan zijn achtervolgers te ontsnappen. Hij is zijn zusje kwijt en hij gaat met gevaar voor eigen leven naar haar op zoek.
  Het is 3500 jaar geleden in een land aan de Middellandse Zee. Vulkanen spuwen, de aarde beeft en de zon brandt. Op zijn zoektocht ontmoet hij vijanden en maakt hij vrienden.

  Meer info
  € 14,95
  1 tot 2 werkdagen

 5. De griezels

  De griezels

  Gebonden - leeftijd: 7-8, 9-10
  Roald Dahl
  Quentin Blake
  Meneer en mevrouw Griezel vormen een wel heel bijzonder stel. Ze doen alles om elkaar het leven zuur te maken. Zo stoppen ze Reuze Kribbebijters in elkaars bed of dienen ze levende kronkelspaghetti op als avondeten.
  Ook de dieren zitten ze voortdurend in de weg. Meneer Griezel is namelijk gek op vogelpastei en al jaren droomt hij van zijn eigen grote ondersteboven apencircus. Maar dan nemen de dieren wraak. En hoe!

  voorlezen 7-8 jaar, zelf lezen 9-10 jaar.

  Meer info
  € 13,50
  1 tot 2 werkdagen

 6. De verkeerde vragen 1: Wie is dat op dit uur?

  De verkeerde vragen 1: wie is dat op dit uur?

  Gebonden - leeftijd: 10-12
  Lemony Snicket
  Seth
  Na zijn internationale bestsellerserie 'Ellendige avonturen', waarvan er wereldwijd meer dan zestig miljoen exemplaren zijn verkocht, staat de wereldberoemde Lemony Snicket op het punt de details van zijn zeer ongewone jeugd te onthullen…

  In een langzaam verdwijnend stadje, ver van alles en iedereen vandaan, begon de jonge Lemony Snicket als leerling-detective voor een anonieme organisatie. Hij stelde vragen die hij eigenlijk niet had moeten stellen. Hij schreef zijn ervaringen op in een boek dat eigenlijk niet gepubliceerd zou moeten worden, en dat al helemaal niet gelezen zou moeten worden. Maar hij heeft de vragen toch gesteld en zijn ervaringen opgeschreven. In 'De verkeerde vragen' geeft hij voor het eerst de juiste antwoorden op de verkeerde vragen…

  De verkeerde vragen is de geautoriseerde autobiografie van Lemony Snicket en bevat illustraties van de gerenommeerde Amerikaanse cartoonist Seth. De reeks is bedoeld voor iedereen die weleens verkeerde vragen op het verkeerde moment stelt. Kortom: een serie waar de komende jaren niemand over zal praten!

  Meer info
  € 14,95
  1 tot 2 werkdagen

 7. Don kameleon en de tijdspoort

  Don kameleon en de tijdspoort

  Gebonden - leeftijd: 8-10
  Bavo Dhooge, Nico De Braeckeleer
  Steven Dhondt
  Ik veranderde in een ninja, maakte een hoge sprong en vloog op de eerste politieagent af. Terwijl ik door de lucht zoefde, kneep ik mijn ogen even dicht. Hoewel ik vliegensvlug was, zag ik dat ik het niet zou redden. De krokodilagent had me door. Hij hield zijn wapen op mij gericht en spande zijn klauw om de trekker van het geweer. Dit was mijn laatste opdracht als spion.

  Spion Don Kameleon en zijn trouwe helpers, Paddy en Harry, krijgen een heel bijzondere opdracht van het Geheim Dierenverbond. Via een tijdspoort van professor Croque moeten ze een reis maken naar de toekomst. De nakomelingen van King Cobra hebben daar de macht over Animala overgenomen. Het eens zo mooie, groene Animala is veranderd in een kille, doodse wereld. Don en zijn vrienden moeten de sluwe nazaten van King Cobra uitschakelen. Maar als hun missie mislukt, is zowel de toekomst als het verleden van Animala in gevaar!

  Meer info
  € 12,50
  1 tot 2 werkdagen

 8. Dat heb ik weer!

  Dat heb ik weer!

  Paperback - leeftijd: 10-12
  Carry Slee
  Dat heb ik weer! is de populaire serie van Carry Slee over de grappige en ondernemende Britt. Inmiddels zijn er drie delen en een testjesboek verschenen. Voor het eerst worden nu de eerste twee delen gebundeld: 'Dat heb ik weer!' Een hysterische moeder, ruzie met iedereen en vriendje afgepakt en 'Dat heb ik weer! Het geheim van Puck', troubles met mijn vader en desperate verliefd... op de verkeerde.
  Deze speciale uitgave bevat daarnaast ook nog veel nieuwe testjes en gratis agendastickers. Voor alle kinderen die de serie nog niet kennen is dit dé kans om kennis te maken met Britt!

  De drukbezochte site dathebikweer.com is sinds dit jaar een communitysite: kinderen kunnen online een eigen dagboek bijhouden, chatten met hun vrienden en elkaar ‘shouts’ sturen. Britt is ook op Hyves te vinden: hierisbritt.hyves.nl. Onlangs is er een speciale widget geplaatst voor het maken van je eigen testjes.

  Meer info
  € 10,00
  1 tot 2 werkdagen

 9. De ogen van Elisha

  De ogen van elisha

  Gebonden - leeftijd: 11-12
  Timothée De Fombelle
  François Place
  Tobie Lolness, een held van anderhalve milimeter, is ontsnapt aan zijn aartsvijand Leo Blue. Al twee jaar houdt Tobie zich schuil aan de voet van de grote eik waarin hij is opgegroeid. De boom is inmiddels doodziek. De schurken van Leo Blue hebben een enorme krater in het hart ervan geslagen.
  Blue regeert als een tiran over het boomvolk, en het is de vraag of Tobies ouders nog leven, en of zijn vriendin Elisha ongeschonden uit de handen van Blue heeft kunnen blijven. Tobie weet dat hij geen tijd te verliezen heeft en klimt met ware doodsverachting weer de boom in. Zijn zijn ouders er nog, vindt hij Elisha terug? En kan hij Leo Blue verdrijven en zo de ondergang van de boom voorkomen?

  Meer info
  € 16,95
  1 tot 2 werkdagen

 10. Ploegsma kinder- & jeugdboeken CoolMickey

  Ploegsma kinder- & jeugdboeken coolmickey

  Gebonden - leeftijd: 10-12
  Roel De Jong
  Thomas speelt graag PlanetLords - een internetgame met ruimteschepen en planeten. Bij een gevecht gaat zijn ruimteschip bijna kapot. Hij moet lang aan het werk om het te repareren. Was hij maar sterker!
  Dan chat Thomas' beste vriend Mark:
  Met de cheat kan Thomas in één klap 64 levels stijgen. Het enige wat hij moet doen is zijn wachtwoord weggeven.
  Thomas verklapt het... en dan is hij opeens zijn piloot kwijt. Hij kan niet meer gamen, hij is verdrietig en boos, hij wordt er haast gek van.
  Dan ontdekt Thomas dat het niet zijn vriend Mark was die zijn piloot gestolen heeft, maar een nog onbekende vijand...

  Meer info
  € 7,50
  1 tot 2 werkdagen