totaal: 0,00
0 artikel(en)

Een schaap met witte voetjes

wiegeliedjes, knuffelversjes en huppelliedjes
Nederlands - Gebonden - leeftijd: 0-4
An Debaene
Martijn Van der Linden
€ 9,95
1 tot 2 werkdagen
OF
Een schaap met witte voetjes is een unieke selectie van de mooiste en bekendste liedjes voor de allerjongsten. Zing je baby in slaap met zachte wiegeliedjes. Ontdek samen met je peuter grappige knieversjes. Laat je kleuter dansen en spelen op vrolijke liedjes.

Beluister de liedjes op cd en zing uit volle borst mee! Met een selectie van de 20 bekendste liedjes voor baby's, peuters en kleuters is dit het ideale boek om zingend groot te worden.

Schattig klein formaat.

rustig en eenvoudig
datum: 24-09-13 | door: Boefjes en Prinsessen
Bekende en minder bekende liedjes worden op heldere en goed gearticuleerde manier gezongen (Vlaams accent). Op de achtergrond een sobere muziekbegeleiding die nooit storend is.
Elk liedje heeft een instrumentale versie, zodat je ook makkelijk zelf kan (mee)zingen met je kind.

De eenvoudige en rustige uitvoering kan bij een eerste beluistering misschien een beetje 'saai' overkomen, maar voor baby's en peuters is het een weldaad om niet omvergeblazen te worden door toeters en bellen.

In het bijhorende boekje - in schattig klein formaat en met harde kaft - staan de teksten en illustraties.

Inhoud:

Goedemorgen speelman, Roe roe kindje, Slaap kindje slaap, Hop hop hop paardje in galop, En zo rijden we te paard, Rijden rijden rijden, Ri ra roets, Het regent het zegent, Mieke hou u vast, Klap eens in je handjes, Handjes draaien, Draai het wieletje nog eens om, Hansje pansje kevertje, Twee handjes, Zagen zagen, Tussen keulen en parijs, Twee emmertjes water halen, Witte zwanen groene zwanen, Joepie joepie, Ikkeltje kramikkeltje.

Schrijf je eigen recensie

waardering

Een schaap met witte voetjes
wiegeliedjes, knuffelversjes en huppelliedjes
An Debaene
Martijn Van der Linden
Gebonden
9789059084513
DAVIDSFONDS/INFODOK
170 mm x 140 mm