totaal: 0,00
0 artikel(en)

Het grote boek van woorden en plaatjes

Nederlands - Gebonden - leeftijd: 1,5 - 3
Ole Könnecke
Ole Könnecke
€ 13,95
1 tot 2 werkdagen
OF
Dit boek is bestemd voor jongere kinderen, vanaf anderhalf jaar, die de wereld om zich heen beginnen te ontdekken: hun eigen huis met de verschillende kamers en de dingen daarin, de tuin, de buitenwereld met huizen, auto’s en vliegtuigen, de natuur, de speeltuin en nog veel meer.

Het grote boek van woorden en plaatjes is beslist níét het zoveelste aanwijsboek. Ole Könnecke weet verbindingen te leggen tussen al die dingen die hij zo liefdevol illustreert, waardoor talloze miniverhaaltjes ontstaan en je leert begrijpen wat je bijvoorbeeld met een hamer, spijkers en wat planken kunt doen, en wat er met de groenten in de keuken gebeurt.
Want wie goed kijkt in dit boek, ontdekt overal een verhaal.

fris en modern
datum: 19-11-12 | door: Boefjes en Prinsessen
Er zijn vele 'eerste woordjes'-boeken op de markt, maar dit is een aanrader omwille van zijn frisse illustraties, rustige bladspiegel en inhoudelijke kwaliteit. Zeer volledig, verzorgd en modern (woordjes als 'laptop'). Niet alleen de woordenschat van je peuter zal groeien, hij/zij leert ook verbanden leggen, tot tien tellen, vormen en gevoelens herkennen. Bovendien is er nog ruimte om zelf met je kind verhaaltjes te verzinnen bij de prentjes.

Schrijf je eigen recensie

waardering

  • Een nieuwe dag
    € 6,95
    1 tot 2 werkdagen