totaal: 0,00
0 artikel(en)
 1. Bas en de eend

  Bas en de eend

  Gebonden - leeftijd: 6
  Alja Verdonck
  Merel Eyckerman
  Een speels en grappig verhaal voor eerste lezers over een vermoeide hond en een praatgrage eend, voor 6 jaar. Leesniveau avi 1. Na +/- 3 maanden leesonderwijs.

  Bas de hond ligt languit in zijn hok. Buiten regent het, maar daar heeft Bas geen last van. Dan komt er een dikke eend langs en vraagt of ze in Bas zijn hok mag schuilen. Bas heeft er weinig zin in, maar durft geen 'nee' te zeggen. Daar krijgt hij spijt van want de eend is een echte spraakwaterval. Haar gekwebbel werkt Bas behoorlijk op de heupen. Zodra de zon weer schijnt, verlaat hij zijn hok, op zoek naar een plekje om rustig te slapen.
  Wanneer Jan en Leen bij het hok van Bas staan, schrikken ze zich een hoedje: heeft die dikke eend Bas opgegeten?

  Het schrijversdebuut van Alja Verdonck. De illustraties zijn van Merel Eyckerman, die eerder vier kartonboekjes met Brigitte Minne maakte.

  Meer info
  € 8,95
  1 tot 2 werkdagen

 2. De wei van Koe

  De wei van koe

  Gebonden - leeftijd: 6
  Paul De Moor
  Martijn Van der Linden
  'De wei van de koe' is een heerlijke wei voor eerste lezers en fijnproevers. Paul de Moor schreef een spannend en ontroerend verhaal met alleen maar eenlettergrepige woorden en Martijn van der Linden maakte er magnifieke illustraties bij.

  Koe brengt - geflankeerd door dierenvrienden - haar hele leven door in de wei. Als koe te oud is, moet ze volgens de boer naar de slacht. De dieren bedenken allerlei ontsnappingsplannen, maar niets helpt, totdat koe een bijzondere daad verricht.

  Leesboek met enkel eenlettergrepige woorden, in beeldrijke taal geschreven, AVI-M3.

  Meer info
  € 12,99
  1 tot 2 werkdagen