totaal: 0,00
0 artikel(en)

Alles uit de kast

wat te doen op thuisblijfdagen
Nederlands - Paperback - leeftijd: 8-10
Celesta Daniëls, Karen Van Gulik
€ 19,95
1 tot 2 werkdagen
OF
Van kleerkast tot archiefkast, van koelkast tot dashbordkastje: de kasten bij je thuis liggen vol leuke spulletjes, ideaal om mee te spelen en te knutselen. Alles uit de kast trekt tien kasten open en gaat aan de slag met de inhoud ervan.

Plastic flessen veranderen in windmolens. Oude cd’s, daar maak je een hoovercraft van. Theezakjes worden gepimpt en oude wegenkaarten zijn ideaal om grappige origamidiertjes mee te maken. Met oude dozen, kranten en tijdschriften bouw je een prachtig poppenhuis. En met de lege flessen schoonmaakproduct uit de gootsteenkast schiet je proppen naar je broer.

Met dit boek maak je coole knutsels met spullen die je zo uit de kast haalt en waarmee je daarna nog uren kan spelen! Het speelplezier kan meteen beginnen, zonder eerst nog langs de winkel te gaan.

Karen van Gullik en Celesta Daniëls volgden hoger kunstonderwijs. Na hun studies gaven ze knutselateliers in het Museum voor Schone Kunsten en werkten ze kunstprojecten uit voor scholen. Met Alles uit de kast schreven ze een creatief doeboek voor gretige en vindingrijke knutselaars!

Schrijf je eigen recensie

waardering

Alles uit de kast
wat te doen op thuisblijfdagen
Celesta Daniëls, Karen Van Gulik
2011-09-26
Paperback
9789059083974
DAVIDSFONDS/INFODOK
200 mm x 200 mm
478 g